filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

CE3 BUD Touch Clearomizer 1ml

Clearomizer voor gebruik met de Lady BUD Touch e-Sigaret. Inhoud 1ml met plat mondstuk wordt geleverd in plastic buisje.

2,95

CE3 BUD Touch Clearomizers

Bent u op zoek naar een goede clearomizer die het gebruik van een e-smoker verbeterd? Dan is de CE3 BUD Touch clearomizer het product waar u naar op zoek bent. Deze clearomizer met 1 milliliter inhoud wordt geleverd met een plat mondstuk, dit zorgt ervoor dat u op een prettige manier dampt. Wilt u meer informatie over de CE3 Bud Touch clearomizers? Op deze pagina geven we u alle informatie die u nodig heeft. Lees daarom snel verder en ontdek alle mogelijkheden.

Een lange levensduur

De inhoud van een CE3 BUD Touch clearomizers is 1ML. Deze inhoud is te vergelijken met ongeveer 15-20 sigaretten, dit zijn ongeveer 400 puffs. Daarnaast gaat een CE3 BUD Touch clearomizer bij normaal gebruik tot wel 2 á 3 maanden probleemloos mee. Daarnaast wordt de clearomizer als zeer prettig ervaren tijdens het gebruik en produceert deze voldoende damp voor een goed beleving.

Wat is een clearomizer?

Een clearomizer is het onderdeel in een e-sigaret dat zorgt voor de verdamping. De vloeistof die u vanuit een e-liquid in de e-sigaret plaatst, wordt uiteindelijk verdampt in de clearomizer. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van e-sigaret. Bij e-Smokewinkel.nl heeft u de keuze uit veel verschillende soorten clearomizers. Het is belangrijk om vooraf te kijken of de clearomizer geschikt is voor uw e-sigaret. Op de productpagina’s van clearomizers vermelden we dan ook voor welke e-sigaretten de desbetreffende clearomizer geschikt is.

Gebruik een vulnaald om de clearomizer eenvoudig bij te vullen

De CE3 BUD Touch clearomizers zijn eenvoudig te vullen met vloeistof. Door een vulnaald te gebruiken die u vind op een navulflesje kunt u de clearomizer vullen wanneer dit nodig is. Uiteraard is een vulnaald (navulflesje) beschikbaar in onze webshop. Hiermee maakt u het uzelf erg eenvoudig om een e-sigaret te blijven gebruiken!

Waarom kiezen voor e-Smokewinkel.nl?

Wilt u een CE3 BUD Touch clearomizer bestellen? Doe dit dan bij e-Smokewinkel.nl. Voor slechts €5,95 kunt u de clearomizer al bestellen. Wilt u er meerdere bestellen zodat u altijd genoeg clearomizers heeft? Dan bieden wij u vanaf 10 stuks korting aan. U betaalt dan slechts €4,95 voor deze clearomizer. Bestelt u er minder dan 10? Dan profiteert u alsnog van een lage prijs. Bij e-Smokewinkel.nl hanteren we namelijk de laagste prijs garantie. Heeft u het product elders alsnog goedkoper gezien? Dan passen wij de prijs voor u aan!

De clearomizers worden snel bij u geleverd

Wanneer u de CE3 BUD Touch clearomizers bestelt profiteert u van een snelle levering. Heeft u het product voor 18:00 uur besteld? Dan zorgen we ervoor dat u de volgende dag de producten al in huis. Daarbij betaalt u lage verzendkosten. 

Onze dampexperts helpen u graag!

Heeft u een vraag over de CE3 BUD Touch clearomizers? Dan kunt u deze stellen aan onze klantenservice. Zowel telefonisch als per mail staan onze dampexperts voor u klaar. We helpen u graag verder zodat u de juiste keuze kunt maken.
Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 725 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: CE3 BUD Touch Clearomizers een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.