filter_list

Filter

0
Onbeperkt
De Shake&Vape e-liquid variant gaat helaas verdwijnen, deze is volgens wet en regelgeving in Nederland niet meer toegestaan. Liquids met een productiedatum voor 1 Juli 2018 zullen wij uitverkopen tot uiterlijk 1 Juli 2019.
Bezig met laden...
logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.00

No.00 is een heerlijke combinatie van cappuccino met de juiste balans van tabak. Geniet van een fijne, robuuste cappuccino smaak op de...

7,95

logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.05

No.05 is een heerlijke combinatie van de befaamde “Cheesecake with Strawberries on top”.

7,95

logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.24

No.24 is een liquid die smaakt naar zoete rijke karamel , de inademing is van zoet en romig mout, maar met een rijke karamel mix om het...

7,95

logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.32

No.32 is een liquid voor de liefhebbers van Kaneel en cake ,de verrassende smaak van Cinnamon Funnel Cake!

7,95

logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.42

No.42 is een heerlijke, koude, fruitmedley in een kopje bedekt met een donsje room. Ervaar een verfrissende zoete dessert smaak als u een...

7,95

logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.51

No.51 is een heerlijke, romige dikke vanille custard met de perfecte balans van zoetheid!

7,95

logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.64

No.64 is een verfrissende smaak van verse blauwe frambozen snoepjes met een unieke citroentwist om de smaak af te ronden.

7,95

logo

Beard Vape X Series Shake & Vape NO.71

No.71 is een perfecte smaak voor de fruitliefhebbers. Een frisse, zoete, volle perziken smaak.

7,95

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 926 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: beard x series shake & vape een score van 9 van de 10.

 | Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.