filter_list

Filter

 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Aspire Spryte POD 2ml

Vervangende POD's voor de Aspire Spryte Startset met een 2ml e-liquid capaciteit. Bevat een vooraf geïnstalleerde 1.8Ohm BVC Coil.

5,95

logo
shopping_cart

Aspire Breeze 2 POD 2ml

Vervangende 0.6ohm 2ml POD voor de Aspire Breeze. Met deze vervangende POD's kunt U eenvoudig wisselen van e-liquids door de POD's om te...

7,95

logo
shopping_cart

Aspire Cobble PODS 1.8ml (3 stuks)

Aspire Cobble PODS voor de Aspire Cobble Startset. De POD's hebben een 1.8ML e-liquid capaciteit met een vaste BVC Ni Coil, gericht op...

10,95

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 408 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: aspire pods een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.